як приготувати крем-суп

як приготувати крем-суп

Як приготувати крем-суп






Що потрібно для крем супу?



Крем-суп із цукіні

  1. Оливкова олія – 1 ст. л.;
  2. Цибуля – 1 шт.;
  3. Часник – 1 зубчик;
  4. Цукіні – 4 шт.;
  5. Картопля – 2 шт.;
  6. Курячий або овочевий бульон – 1 л.;
  7. Жирні вершки – 3/4 склянки;
  8. Сіль, перець по смаку.
Кеш



Як готувати суп пюре?



Найголовніша відмінність між ними – у процесі приготування. Продукти для супу-пюре обов'язково варять. Овочі чистять, довільно нарізають і відварюють у воді з додаванням спецій і солі. Потім більшу частину готового бульйону відливають в окремий посуд, а овочі перемелюють там же, в решті бульйону, в каструлі блендером. Кеш



Як Загустити суп пюре?



Если вы хотите загустить суп из привычных нам овощей и зелени, например, щавелевый суп, разотрите вместе с йогуртом пару варёных желтков и немного горчицы – получится и загущение, и прекрасный русский вкус. Добавляйте натуральный йогурт в самом конце приготовления или даже при подаче.





5 ідеальних рецептів крем-супу від Євгена Клопотенка

Напевно, цей список уважався б неповноцінним без гарбузового супу. Непробачимо кремовий. Солодкуватий. З хрумким беконом і гострим імбиром, які роблять особливим дуже рівний смак гарбуза. Інгредієнти на 4 порції: 500 г гарбуза; 20 г корінь імбиру (приблизно 5 см); 150-200 мл … See more


Крем-суп з вершками і без: 4 кращих рецепта ароматних перших страв



Як можна зробити суп пюре без блендера і який рецепт вибрати, щоб порадувати рідних - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.



Крем-суп рецепт грибний і інші варіації / depositphotos.com



Багато українців люблять крем-супи - їх легка текстура і ніжний смак майже відразу підкорюють серця навіть найдосвідченіших гурманів. Приготувати крем-суп можна навіть без блендера - використовуйте сито, щоб перетерти овочі, а м'ясо або морепродукти подрібнюйте ножем. УНІАН розповість, як приготувати курячий крем-суп або інші варіації цієї страви.



Крем-суп - рецепт без вершків з печерицями





  • Печериці - 250 гр


  • Гаряча вода - 480 мл


  • Курячі бульйонні кубики - 3 шт


  • Ріпчаста цибуля - 1 шт


  • Вершкове масло - 3 ст. л


  • Борошно - 4 ст. л


  • Молоко - 700 мл


  • Сіль, перець - за смаком


  • Кілька гілочок петрушки




Гриби тонко нарізати, викласти в сотейник, налити води, додати бульйонні кубики і подрібнену цибулю. Поставити сотейник на вогонь і довести вміст до кипіння. Потім зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 20 хвилин.



В окремій ємності розтопити масло на середньому вогні, додати борошно і перемішати. Тонкою цівкою влити молоко і, постійно помішуючи, згустити соус. Викласти соус до грибів, перемішати, посолити і поперчити. Блендером перебити суп в пюре і подавати до столу, прикрасивши петрушкою.



Курячий крем-суп





  • Філе куряче - 140-150 г


  • Кабачок - 1 шт.


  • Морква - 1 шт.


  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.


  • Вершки свіжі 20% - 200 мл


  • Яйця - 2 шт.


  • Борошно - 1 ч. л. з гіркою


  • Масло рослинне або вершкове - для обсмажування


  • Сіль - за смаком




Куряче філе вимити, нарізати шматочками, викласти в каструлю, залити водою і зварити бульйон. Цибулю, моркву і кабачок нарізати дрібними кубиками. На сковороді обсмажити цибулю до золотистого кольору. Викласти моркву і цибулю в каструлю з куркою, коли овочі будуть майже готові, додати кабачок і зварити все до готовності. Потім вилити з супу в окрему ємність 2 ополоника бульйону.



Курячий суп з сирними кульками: незвичайна страва зі звичайних інгредієнтів



Найсмачніші деруни на світі: поради шеф-кухаря та топ-рецепти



Як закрити сало в банки на зиму: 3 приголомшливих рецепта



Жирні вершки вилити в тарілку, додати борошно, перемішати. Туди ж влити бульйон і додати яйця, збити масу виделкою або віночком. Прибрати каструлю з вогню, курку, кабачок, моркву і цибулю в супі подрібнити блендером, потім влити вершково-яєчну масу і ретельно перемішати.



Томатний крем-суп з картоплею





  • Помідори - 630 гр


  • Картопля - 200 гр


  • Томатна паста - 70 гр


  • Вершки (10-15%) - 40 гр


  • Цибуля ріпчаста - 80 гр


  • Часник - 1 зубчик


  • Масло рослинне - 1 ст. л


  • Сіль - 1/2 ч. л


  • Перець чорний мелений - на кінчику ножа


  • Петрушка - 5 гр


  • Вода - 600 мл




Картоплю очистити, нарізати великими шматочками, викласти в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Зварити картоплю до готовності. Окремо обробити помідори - зняти з них шкірку, а сам овоч нарізати довільно. У каструлі з товстим дном розігріти олію, викласти туди подрібнені часник і цибулю, обсмажити 1-2 хвилини.



Додати до овочів помідори, тушкувати 5-7 хвилин, потім влити гарячу воду або картопляний відвар і додати томатну пасту. Посолити, поперчити, довести до кипіння і варити 10 хвилин. В кінці додати картоплю і вершки, перебити їх в супі блендером. Подавати суп з петрушкою і краплею вершків.



Сирний крем-суп - рецепт





  • Сир плавлений - 90 гр


  • Картопля - 220 гр


  • Цибуля ріпчаста - 70 гр


  • Морква - 50 гр


  • Вершки - 120 мл


  • Масло вершкове - 30 гр


  • Масло рослинне - 30-40 гр


  • Вода - 200 мл


  • Сіль - за смаком


  • Зелень кропу - за смаком


  • Сир твердий (голландський) - за смаком




Цибулю нарізати кубиками, а моркву - кільцями, викласти овочі в сотейник. Туди ж додати рослинне масло і обсмажувати овочі 4-5 хвилин. Картоплю нарізати часточками, додати до цибулі і моркви, залити водою і залишити варитися на 20 хвилин.



Влити вершки, викласти вершкове масло, проварити суп ще 10 хвилин. Плавлений сир нарізати кубиками і теж викласти в суп. Перебити блюдо блендером і подавати до столу.



Вас також можуть зацікавити новини:






Related

Категорії