Чи можу я завести домашнього каймана
Тайніть трикове, яке правлять усічки ястя з облямівки смачно смачні
За приготування на смак їжа з облямівки не потрібна не сама добра рецепта, а й щипка магія. Днів ще ви зробимо кілька трика, з якого ще перетворите звичайна мусака в кулінарен шедевр. За целта ще ви б'де необхідна добре скуштована облямівка і малко повіче свобода в кухня.
З домашньо приготовлена облямівка стає най-смачне кюфтета. Тайнату е в підправкіті. Може так виповзайте сол, чорний піпер або магданоз. За бажання може так додайте ще прісний лук і настърган кашкавал.
Уникайте готовата облямівка
За дасте нап'лно сигурні, че каймата є якісна - купуйте окремо месо, яке да виго смілять перед вас. Препор'чвамі та уникайте големіть вериги магазини і хай пазарувате від малкіте месарниці, які наберуть усі по-голямі популярності. Така ще може та си я смакувати за власним смаком.
Щипка-дві сода към каймата ще надасть бухналост на малкіті кюфтенця. Додасте содата към віче приготвенату облямівку і оформите кюфтенцата.
За так не б'де суха облямівка і так не се розпаду, е важливо і спазваті правиліть пропорції. Най-добрата суміш свинсько і телешко. У випадок, коли купили готова облямівка і висе струва суха - додасте мало сланіну.
Тайнату на традиційний б'лгарський смак
Після того, як осягнете звичаї б'лгарскі смак при приготуванні на мусака, п'лнені чушки або сармі, е треба та си пограєте малко з подправкіте. Додайте мало червень піпер, кіміон і чубриця. За сильний аромат може також додати і індійсько горіхи, але слухайте з нього, за що є з багато гострий світ.
Підправки за італійська кухня
Якщо приготуватимете характерні за італіанскату кухня яйця з облямівки, то трябва і се придържате към традиційіть за тих підправки - головно риган і босілек. Затова винаги трябва і сповзайте чиста облямівка, която і окуштуйте самі, після і осягнете б смак.
Залишите каймата та престої
Після того відвідайте нап'лно смаку від підправки, які виповзли трябва і залишите облямівку і престои до 30-60 хвилин.
Додавши на канела към каймата ще надасть орієнталський смак на ястієто. Канелата характерна підправка за турската кухня і често виповзвана за овкусяване на каймата при готуванні на всевідоме п'лнінні патладжані. Г'рците сповзвати канела за приготування на традиційата си мусака.
Як се приготуючи облямівку за скоро - слідуйте стежте стъпки
Кюфтетата і кебапчетата са традиційно за трапезата ні, але това зовсім не означала, че всяка домівка се справляючи добре з скарата. Зазвичай ця доріжка завдання, яке пригодно катастрофально, зате смачна кара залежить не саме від уміння і випечете ідеально кюфтетата, а й від початку, по якому приготовлена каймата. Ако шукаєте та вразите сімейство або гостете сі з кулінарні сі уміння, важливо е да знаєте як се приготуючи облямівка за скора.
Як се приготуючи облямівку за скорост'пка по стъпка?
У ідеалі випадок ще оберете прясно місо в віддане від вас співвідношення між свинското і телешкото і ще виждате да го смілять перед очі ви. Така ще б'дете сигурні, че каймата ви ще б'де від месо - смачна, ароматна і п'ятноцінна храна.Добрата скора залежить від добрите продукти, а якось і так складіть в каймата, доки тріскаво спробуєте як се приготуючи облямівка за скора, а самата кайма не є якісна і є все інше - квітники, консерванти і різні дивні з'ставки, але не і і крайніят резултат немає та е добър.
2. Овкусяваніе на каймата
Від того як підправки ще складете в каймата, залежать смачні і ароматні ще кюфтенцата або кебапчетата ви. На каймата зад'лжително всі склади сол, чорний піпер, кіміон, але може так додайте й інші підправки като магданоз, цибуля, червено пиперче - това залежно від смакові ви переваги і від призначення то на каймата - як ще "метнете" на скарата від неї. Ако сте се заїли з т.нар нервозні кюфтета, то й лютата луска або люте піперче іма м'ясо в каймата ві като підправка.
Слід катосте склали всічки підправки в каймата, слід я розмісіть добре, като найефективніше його направите з р'це. Месеті така, сякає тісто, за так потрапіть підправте рівномірно на будь-якому місці.
За таку поему каймата від смакуєте і ароматите на підправкіті і білкіте, які складете на неї, тя трябва та престои поне годину. Майте його передвид, як скарата ви потрібна в точно визначено часі, і се підготуєте по-рано, защо ако сі спестіте саме този престои на каймата, ще загубите багато від смакові і ароматі і ще випечете на скарата посеред кюфтета замість тіва, карат та й оближеш пр'стіть.