Мусові десерти рецепти

Що можна швидко приготувати на десерт?
Легкі та швидкі рецепти десертів в духовці
- Яблучний штрудель з лаваша
- Сметанні кекси: швидкий рецепт десерту
- Сливова шарлотка
- Банановий пудинг в мікрохвильовці
- Швидкий рецепт десерту — кекс в мікрохвильовці
- Тістечко "Брауні" в мікрохвильовці
- Шоколадний торт
- Торт з печива — найшвидший рецепт десерту без випічки
Який на смак Мусовий торт?
МУСОВІ ТОРТИ Напрочуд ніжна повітряна мусова текстура з яскраво насиченими фруктовими відтінками. А далі вибуховий смак кулі/конфі/компоте з характерною для них пікантною кислинкою, що делікатно збалансовує солодкавість мусу та кремю.
Скільки зберігається Мусовий торт?
У холодильнику зберігати мусовий торт дозволяється трохи більше трьох днів. На відміну від морозилки тут десерти з покриттям почуватимуться добре. Але такий спосіб більше підійде для розморожування десерту. Для цього його поміщають на шість годин.
МУСОВІ ТІСТЕЧКА РЕЦЕПТ МУСОВЕ
#тістечко Мусові тістечка - це один з найпопулярніших сучасних десертів! Його найчастіше замовляють на фуршет для різноманітних святкувань. І недарма! Це вишукано, гарно і дуже смачно! Це тістечко неймовірно …
Муссові тістечка

Якщо ви хочете когось здивувати своєю кулінарною майстерністю, то це саме той десерт, який точно гідно оцінять . Вся справа в тому, що тістечка виходять ніжними, повітряними, одним словом - муссовими. Так, для того, щоб їх приготувати нам варто виділити час, але результат перевершить всі очікування.
Інгредієнти
Яйця 2 шт. |
Цукор 350 гр. |
Пшеничне борошно 40 гр. |
Крохмаль кукурудзяний 16 гр. |
Вершкове масло 13 гр. |
Ванільний екстракт 1 ч.л. |
Малина 750 гр. |
Желатин 30 гр. |
Вода 250 мл. |
Згущене молоко 100 гр. |
Білий шоколад 175 гр. |
Вершки 33% 250 мл. |
Лимонний сік 1 ст.л. |
Приготування
Для початку, ми зробимо тісто на бісквіт. Для цього, на протязі 7 хвилин збиваємо міксером 2 яйця, після чого додамо 50 гр. цукру і продовжимо збивати.
Всипаємо в яєчну масу 40 гр. борошна, 16 гр. крохмалю і 1 ч.л. ванільного екстракту.
Всю нашу масу ми перемішали, і додамо розтоплене вершкове масло. Знову добре перемішаємо, і виливаємо тісто на деко з пергаментом. Випікаємо бісквіт в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 12-15 хвилин.
Для малинового желе в сотейник додаємо 250 грам малини і 30 гр. цукру, доводимо до кипіння. Тим часом, змішаємо 30 мл. води і 6 гр. желатину, залишимо набухати. Коли малина з цукром закипить, а желатин набухне, змішаємо їх.
Малинове желе переливаємо в форму і залишаємо застигати в холодильнику на 2 години. Тим часом, можемо приготувати малиновий мус.
Для цього змішаємо 500 гр. малини і 100 гр. цукру, залишимо на плиті в сотейнику для закипання. Після цього необхідно масу процідити через сито.
Змішаємо 75 мл. води і 14 гр. желатину. Залишимо набухати на 10 хвилин. Коли желатин набухне, ми додамо його до малинової процідженої маси. Також, додамо сюди вершки. Все це ретельно перемішаємо.
На дно форми для мусових тістечок ми виллємо малиновий мус. Після цього додамо застиглий малиновий мармелад, який ми вирізали за допомогою форми. І поверх знову поллємо мусом, щоб повністю закрити мармелад.
Бісквіт, який ми випікали раніше, необхідно також вирізати за допомогою круглої форми, або склянки. Викладаємо бісквіт поверх мусу.
Для дзеркальної глазурі нам буде потрібно змішати 60 мл. води і 10 гр. желатину, залишимо його на 10 хвилин. Тим часом змішаємо 75 мл. води, 150 гр. цукру, і згущене молоко. Доводимо до кипіння глазур, після чого знімаємо з плити, і заливаємо нею білий шоколад. Залишимо цю масу на 5 хвилин, після чого додамо пару крапель рожевого барвника, желатин, і змішаємо все з допомогою погружного блендера.
Як тільки наші тістечка застигнуть в холодильнику, ми можемо їх діставати з форми, і поливати остигнувшою дзеркальною глазур'ю. Нижні краї тістечок можемо посипати подрібненими горішками.