Де виробляють кетчуп Балтімор
Балтімор
Бренд "Балтімор" народився Санкт-Петербурзі 1995 року. Назва бренду пов'язана з Санкт-Петербургом і Балтійським морем, що його омиває. Балтімор це скорочений варіант словосполучення "Балтійське море".
Перший виробничий майданчик Балтімор був відкритий також у 1995 році у Санкт-Петербурзі. Балтімор вважається першим виробленим у Росії кетчупом у скляній пляшці.
Висока якість продукції зумовила успіх бренду Балтімор, який і вже понад 15 років займає стійку конкурентну позицію на російському ринку кетчупів.
Активне зростання компанії посідає кінець 1990-х – початок 2000-х.
Розкрутці бренду допомогла реклама у популярній телепередачі "Містечко".
У 1998 році, коли багато компаній постраждали від економічної кризи, Балтімор продовжував розвиватися - було розпочато виробництво томатної пасти, майонезів, соусів та оцтів.
Протягом кількох років Балтімор не пропонував інших різновидів кетчупу, окрім "томатного". Але з 2004 року було ухвалено рішення змінити позиціонування бренду, після чого Балтімор почав займатися переробкою овочів. Зміна позиціонування заклала основу виробництва якісно-нової продукції. На чільне місце було поставлено використання свіжих овочів при виробництві всіх продуктів під брендом Балтімор. У цей час у бренду з'явився новий слоган "Балтимор – овочева культура", який повною мірою відбивав його нове позиціонування.
У 2005 році Балтімор приступив до реалізації своєї сільськогосподарської програми з вирощування екологічно-чистих та якісних овочів, які мали стати сировиною для виробництва продукції компанії.
У 2009 році глобальна компанія Unilever придбала у компанії "Балтімор Холдінг" бренд Балтімор, під яким вироблялися кетчупи, майонези, томатна паста та оцти. Також були придбані виробничі потужності, розташовані у Санкт-Петербурзі.
C 2010 бренд Балтімор Сфокусувався, головним чином, на виробництві кетчупів. Балтімор у новій упаковці (дой-пак).
У серпні 2011 року відбулося масштабне оновлення всієї лінійки продукції. , з'явиться новий розмір дой-паків (330).
На даний момент в асортименті продукції є також томатна паста і 3 види оцту: яблучний, виноградний, столовий.
Вся продукція компанії виготовляється за найсучаснішими технологіями на устаткуванні, що відповідає світовим стандартам харчової промисловості.
Компанія Unilever суворо стежить та гарантує повне дотримання як Російських, так і міжнародних стандартів якості!
Продукція компанії:
Кетчуп з кабачків
Кетчуп - відмінне рішення для переробки надлишок овочів.
СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ
- Кабачки 1 Кілограм
- Томатна паста 300 Грам
- Сіль 26 Грам
- Цукор 80 Грам
- Вода 480 Мілілітрів
300 мл. - у томатну пасту, 180 мл. - Коріандр За смаком
за бажанням - Оцтова есенція 70% 2,5 Чайні ложки
- Спеція "5 перців" 1/2 Чайні ложки
Крок 1
Підготуйте потрібні інгредієнти. Кабачки вимийте і зніміть шкірку.
Крок 2
Кабачки наріжте невеликими шматочками і перекладіть у каструлю з товстим дном. Додати 180 мл. води, закрийте кришкою та поставте на середній вогонь. Коли кабачки закиплять, вогонь зменште.
Крок 3
Розпарити до м'якого стану та випаровування рідини.
Крок 4
Змішайте томатну пасту та 300 мл. води. Додайте спеції, сіль, цукор. Перемішайте та залиште на 20 хвилин.
Крок 5
Через деякий час перелийте томатну масу до кабачків.
Крок 6
Пробийте занурювальним блендером до однорідного стану. Якщо у вас немає занурювального блендера, тоді пропустіть кабачки через м'ясорубку з дрібними гратами двічі і лише потім додайте томатну масу, перемішайте. Поставте соус на середній вогонь, закрийте кришкою і після перших "плюхів" зменшіть вогонь і варіть 20 хвилин. Перед помішуванням каструлю необхідно зняти з вогню, перемішати і знову поставити варитися.
Крок 7
Після закінчення часу додайте оцтову есенцію і проваріть ще 10 хвилин. Зніміть із вогню.
Крок 8
Кетчуп розлийте у стерилізовані банки, закрийте чистими сухими кришками. Переверніть, укутайте та охолодіть.
Крок 9
Зі зазначеної кількості інгредієнтів, вийшло 2 баночки об'ємом 0,55 мл. Смачних вам заготовок!