Що буде якщо я вийду з Айклауда
Вихід із iCloud на пристроях
Якщо ви бажаєте припинити використання iCloud на одному зі своїх пристроїв, дізнайтеся, як вийти з системи і що відбувається при виході.
Що відбувається при виході з iCloud на пристрої
Ви можете вийти з iCloud, коли захочете припинити користуватися цим сервісом та пов'язаними з ним службами на своєму пристрої. Ці послуги перераховані нижче. Перш ніж вийти з облікового запису, переконайтеся, що вимкнення цих сервісів вас влаштовує. Якщо ви хочете припинити використовувати лише деякі з функцій iCloud, ви можете змінити налаштування iCloud замість виходу з цього сервісу.
- Apple Pay, Apple Cash та Apple Card 1
- Локатор
- Game Center
- Програма «Дім» для керування пристроями HomeKit
- Резервна копія в iCloud
- iCloud Drive
- Зв'язування ключів iCloud
- Пошта iCloud
- Нотатки iCloud
- "Фото iCloud"
- Загальна медіатека iCloud
- Швидкі команди Siri
- Диктофон
- Загальні альбоми
- Повідомлення, що зберігаються в iCloud
- Нагадування
- Загальні нотатки
- Загальні документи Pages, Numbers та Keynote
- Оновлення контактів, календарів, нагадувань, закладок та вкладок Safari
- Функції безперервності, наприклад Handoff, універсальний буфер обміну та авторозблокування за допомогою Apple Watch
- Дані встановлених сторонніх програм, які використовують iCloud
У разі виходу інформація, що зберігається в iCloud, залишається доступною в iCloud. Ця інформація буде видалена з пристрою, якщо ви не вирішите зберегти її копію, якщо з'явиться відповідний запит. Щоб запобігти втраті даних, переконайтеся, що у вас є актуальна резервна копія в iCloud.Якщо ви нещодавно вносили зміни до контенту, що синхронізується з iCloud, зачекайте, перш ніж вийти з облікового запису, або перевірте, чи ваші зміни синхронізовані на iCloud.com або іншому пристрої.
Якщо у вас є iCloud+ і ви вийдете з iCloud на своєму пристрої, на ньому буде припинено підтримку таких функцій iCloud, як «Приватний вузол», «Приховати e‑mail» та «Захищене відео HomeKit», а також доступ до домену електронної пошти. 2
Як продовжити користуватися App Store, iMessage та FaceTime на пристрої
При виході з iCloud автоматично виконується вихід із App Store, iMessage та FaceTime.
- Щоб продовжити користуватися App Store, увійдіть до облікового запису з адресою електронної пошти або телефонним номером.
- Щоб продовжити користуватися iMessage та FaceTime, використовуйте номер телефону.
Вихід на iPhone, iPad або Apple Vision Pro
- Відкрийте програму «Параметри», а потім виберіть ім'я.
- Перейдіть сторінку до кінця вниз.
- Натисніть "Вийти".
- Введіть пароль для облікового запису Apple і натисніть «Вимкнути». Забули пароль від Аккаунту Apple?
- Увімкніть дані, які потрібно зберегти на пристрої.
- Натисніть "Вийти".
- Натисніть кнопку «Вийти» ще раз, щоб підтвердити вихід із iCloud.
Вихід на комп'ютері Mac
- Перейдіть до меню Apple > «Системні установки».
- Натисніть своє ім'я, потім вийти.
- Якщо перед виходом потрібно зберегти копію даних iCloud на комп'ютері Mac, установіть відповідні прапорці. Потім натисніть «Залишити копію».
- У macOS Ventura та попередніх версіях для збереження копії паролів із Safari на комп'ютері Mac натисніть «Залишити на цьому Mac».
Вихід на годиннику Apple Watch
При виході з iCloud на iPhone, пов'язаному з годинником Apple Watch, автоматично виконується вихід з iCloud на Apple Watch.
Вихід на Apple TV
- Перейдіть до меню «Налаштування».
- Виберіть «Користувачі та облікові записи».
- Для облікового запису за промовчанням виберіть своє ім'я, а потім – «Видалити користувача Apple TV».
- У разі додаткових облікових записів виберіть своє ім'я, натисніть iCloud, а потім вийти.
Вихід із iCloud для Windows
- Ваші облікові записи Apple Cash та Apple Card пов'язані з обліковим записом Apple. Їх не можна зв'язати з іншим обліковим записом Apple. Також неможливий доступ до них з використанням іншого облікового запису Apple.
- Деякі функції доступні не у всіх країнах та регіонах.